Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God kyckling rätt med asiatisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skär kyckling, urkärnad paprika och ansad purjolök i strimlor.
  3. Bryn kyckling och paprika i oljan i en het stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  4. Låt bambuskotten rinna av och lägg dem och purjolöken i stekpannan. Häll över sweet chili och vatten, stek på svag värme tills kycklingen är klar.
  5. Servera kycklingen med ris och toppa med jordnötter
  6. TIPS: Vill man ha en lite krämigare sås kan man hälla i 2 dl grädde eller varför inte prova med kokosmjölk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • recept43 6 januari 2012

    Jättegod, enkel och snabblagad. Den här rätten kommer jag att göra flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.