Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med. krispiga grönsaker i curry

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kycklingfilé i kryddig currysås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och stek kycklingfiléerna i kokosolja. Skiva och blanda ner grönsakerna. Låt fräsa en kort stund. Strö över curryn.
  2. Blanda ner crème fraiche och grädde. Smula ner buljongtärningen. Låt puttra i ca 10 min. Smaksätt med chili och ev. mer curry.
  3. Tips! * Se till att grönsakerna förblir krispiga. * Använd alla möjliga grönsaker, t ex broccoli, blomkål, squash, bambuskott m.m. * Servera med t ex ugnsrostade grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.