Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten tycker jag är supergod! Jag brukar använda själva "kycklingdelen" av receptet som grund, och sen variera det med olika såser. I det här fallet sötsur sås.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla fileérna. Finhacka vitlök och ingefära. Finstrimla salladslöken. Skölj böngroddarna och låt dem rinna av. Bryn köttet på hög värme i oljan. Lägg upp på ett fat. Fräs övriga ingredienser. (Detta är grundreceptet). Såsen: Skölj och tärna tomaten. Fräs den med grönsakerna. Blanda socker, sojasås och vinäger. Häll blandningen i pannan och rör om. Smaka av med peppar. Tillsätt kycklingen och koka upp. Häll i jordnötter och servera med ris eller nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.