Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar och fräs dem i lite matfett i en stor stekpanna. När de fått lite färg och verkar genomstekta, strö över tacokryddan och blanda i creme fraichen. Slå över grädden. ( vill man kan man späda med mjölk och reda av, beror på hur krämig man vill att såsen ska vara)
  2. Skala och hacka löken grovt, blanda ner i pannan. Låt puttra i några minuter. Strimla paprikan och toppa med strax före servering. Ris eller klyftpotatis passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.