Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling med varm grekisk sallad och quinoa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En grekisk sallad i en lite ny tappning med quinoa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen, salta lätt.
  2. Skär tomater och paprika i halvstora bitar och rödlöken i tunna båtar eller skivor. Skär fetaosten i kuber. Stek kycklingfiléerna i rapsolja och lite flytande margarin, stek färdigt på låg värme.
  3. Hetta upp lite olivolja i en annan stekpanna eller kastrull. Lägg i tomat, paprika, rödlök och fetaost. Fräs på högsta värme max 1 minut och blanda sedan de varma grönsakerna och den halvsmälta osten med salladsblad och quinoa. Tillsätt balsamvinäger och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med den stekta kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.