Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling- och avokadosallad med sparris och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sallad med sparris och kyckling, kanske till en sommarpicknick i parken?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala den nedre delen av sparrisen och stek den i 2 msk olivolja. Krydda med salt och peppar och rör ner buljongen.
  2. Täck över stekpannan med ett lock och koka ihop i 5 minuter. Ta pannan åt sidan och rör ner citronsaften, 2 msk olivolja och låt svalna.
  3. Skiva kycklingbrösten och stek dem i 1 msk olja så att de blir gyllenbruna. Krydda med salt och peppar. Skala och skiva avokadon.
  4. Lägg upp avokado, sparris, kyckling och valnötter på tallrikar. Ringla över sparrisspadet, salta och peppra och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.