Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling och ris med het sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudmat. Såsen med mango chutney sätter härlig sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 200°C. Stek kycklingfiléerna i olja, krydda med salt och peppar. Lägg över i en ugnsfast form och låt det steka klart i ugn ca 20 minuter, kontrollera med en sticka att köttsaften är klar. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i 5 mm tjocka skivor. Blanda samman ris och kyckling, strö över halverade vindruvor, valnötter och mâchesallad.
  2. Sås: Rör samman majonnäs, crème fraiche och mango chutney. Servera såsen separat till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.