Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling pot au feu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smal rätt där buljongen får mycket smak av chorizo och pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis och morötter i 1 cm-tärningar. Skär kyckling och chorizo i 2 cm-bitar. Finstrimla salladslöken.
  2. Koka upp buljongen och lägg ner potatisen. Koka den under lock cirka 8 minuter. Tillsätt kyckling, morötter och chorizo och koka ytterligare cirka 5 minuter. Blanda i salladslöken och koka cirka 1 minut.
  3. Skala och riv pepparroten. Blanda ner persiljan i pot au feun och strö över pepparrot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.