Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling tex mex med doft av Indien

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda wraps

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd kycklingbrösten i oljan och krydda dem runtom med salt och garam masala.
  2. Stek i grill-eller teflonpanna på ganska hög värme i 5 minuter på varje sida.Ta några minuter extra om de är tjocka.
  3. Skala mangon och skär i bitar. Skala gurkan, dela på mitten och gröp ur kärnorna. Dela resten av gurkan i bitar.
  4. Ansa lökarna och hacka grovt eller skiva rödlöken tunt. Hacka myntan grovt. Tvätta limen och riv skalet.
  5. Blanda mangon,gurkan och löken med limeskalet, myntan, saften från halva limen och sambalen. Rör om och smaka av med salt och kanske lite mer pressad lime.
  6. Servera salsan till kycklingen och rostade tortillor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.