Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingbullar med spenat- och fänkålsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga kycklingbullar som serveras med en underbar gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till kycklingbullarna i en skål. Forma till biffar.
  3. Koka upp grädde och fond i en kastrull och lägg ner spenaten. Låt koka i några minuter.
  4. Skala och finhacka lök, vårlök och vitlök. Blanda ner i såsen. Smaka av med salt och peppar.
  5. Dela fänkålen och strimla i skivor. Lägg fänkål i en smord ugnssäker form och häll över spenatsåsen. fördela osten över och gratinera i ugnen i ca 20 minuter.
  6. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna två minuter per sida. Lägg upp på en ugnsplåt och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
  7. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.