Saftiga kycklingbullar som serveras med en underbar gratäng.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda alla ingredienserna till kycklingbullarna i en skål. Forma till biffar.
- Koka upp grädde och fond i en kastrull och lägg ner spenaten. Låt koka i några minuter.
- Skala och finhacka lök, vårlök och vitlök. Blanda ner i såsen. Smaka av med salt och peppar.
- Dela fänkålen och strimla i skivor. Lägg fänkål i en smord ugnssäker form och häll över spenatsåsen.
fördela osten över och gratinera i ugnen i ca 20 minuter.
- Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna två minuter per sida. Lägg upp på en ugnsplåt och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.
- Servera med en sallad.
Publicerat den
24 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar