- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Härliga dofter och härliga smaker.
Instruktioner
- Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och kajennpeppar. Bryn dem i smör runtom och låt dem eftersteka under lock i 18-20 min.
- Lägg 1 msk smör och lite curry i en kastrull och vänd ner riset. Koka riset med buljongtärningen enl anvisn på förpackn och rör ner ärterna mot slutet av koktiden.
- Tvätta en av apelsinerna till såsen noga och riv skalet tunt. Pressa ur saften och blanda med vatten till 3 ½ dl vätska. Koka upp vätskan med det rivna skalet, ingefära, kycklingfond och majsena. Smaka av med mango chutney, salt, peppar och lite socker.
Skär bort allt skal och det vita från de resterande apelsinerna och skär köttet i tunna skivor eller hinnfria klyftor. Blanda ner dem i såsen och smaka av till önskad styrka och sötma.
Publicerat den
19 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar