Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med gorgonzola och valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker smakkombination i GI. Vill du ha en ännu större smakkombination så byt ut halva mängden vin mot whiskey.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i en stekpanna med smör så att den får fin färg på ytan. Lägg filéerna på separat tallrik. Skiva purjolöken och bryn den i smör.
  2. Häll i crème fraiche, vin och smula ner buljongtärningen. Låt koka upp. Smula i grönmögelosten och valnötter. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt sjuda under lock ca 15 minuter, tills kycklingfiléerna är färdiga.
  3. Servera med en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.