Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i små bitar. Häll Teriyakisåsen i en form och blanda med kryddorna. Lägg kycklingbitarna i såsen och låt dem ligga en liten stund.
  2. Stek under tiden svampen gyllenbrun och ös över den i en gryta. Stek sedan kycklingen och lägg över i grytan eftersom.
  3. Till sist häller du i resten av teriyakisåsen som kycklingen legat i, svampspad, de soltorkade tomaterna som du delat i lite mindre bitar och grädden i stekpannan och vispar ur och häller allt över kycklingen och svampen i grytan. Låt allt koka i ca 20 minuter. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.