Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med granatäpple och fikon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Elegant och lättfixad bjudmat med doft av rosmarin

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta, peppra och bryn kycklingfiléerna runt om i smör i en stekpanna. Vispa ihop créme fraiche och grädde och häll i pannan. Låt koka på svag värme i ca 5 minuter.
  2. Skär fikonen i klyftor. Lägg dem i pannan och strö över granatäppelkärnor och rosmarin.
  3. Servera grytan med klyftpotatis eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.