Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpanna med lök och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Fin middag med mycket smak på kort tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär de tinade kycklingfiléerna i små bitar. Värm olja i en panna och bryn köttet. Salta och peppra. Rör ner senapen i pannan och späd med vin. Låt allt småkoka. Späd med grädden, lite i taget så att såsen kan koka ihop och bli simmig.
  2. Skölj och skiva champinjonerna. Skala och hacka lökarna. Smält matfett i en annan panna. Fräs lök och svamp några minuter. Krydda med dragon och ev. salt och peppar.
  3. Fördela lök och svampröran över köttet.
  4. Servera med ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.