Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till buffé eller som tillbehör till t.ex. ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kyckligen i ganska tjocka strimlor, ungefär 3 st/filé. Stöt ingefära och vitlök till mos i en mortel.Blanda det sedan med curry, fischsauce, olja och kokosmjölk till en marinad. Lägg kycklingen i marinaden och låt det marinera minst en timme. Gärna längre, upp till ett dygn. Fördela köttet på 12-15 grillspett. Stek i stekpanna, eller grilla dom.
  2. Tips: Blötlägg grillspetten ett tag innan du trär upp kycklingen, då brinner de inte om du ska grilla dom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.