Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingvingar med majsdipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar både som förrätt eller bara som snacks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225. Blanda tabasco, röksalt, paprikapulver och olja i en bunke. Lägg i kycklingvingarna och blanda väl. Lägg vingarna på ett grillgaller och ställ en plåt med bakplåtspapper under. Stek mitt i ugnen ca 30 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  2. Låt majsen rinna av i ett durkslag. Lägg hela oskalade vitlöksklyftor i en kastrull med olja. Ställ dem på spisen med medelvärme och lägg på lock. Koka dem mjuka i 5 minuter.
  3. Skala vitlöksklyftorna och mixa dem i en skål tillsammans med majsen. Tillsätt chili och gräddfil och smaka av med salt.
  4. Servera kycklingvingarna tillsammans med majsdip och grönsaksstavar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.