Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyld päronsoppa med chardonnay

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En svalkande läcker dessertsoppa enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyv och skrapa ur vaniljstången. Koka upp vatten, socker och vaniljfrön.
  2. Skala och kärna ur päronen. Skär dem i fina små kuber och häll genast över citron- och limesaften så de inte mörknar.
  3. Tillsätt päron kuberna i den varma sockerlagen och ställ övertäckt på kylning.
  4. Tillsätt vinet före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.