Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätt och snabblagad kycklinggryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabb, smidig och mycket god. Perfekt för matlåda och frys!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
  2. Hacka den röda och gröna paprikan i mindre bitar och bryn dem i stekpannan. Rensa kycklingen och skär bitar till önskad storlek. Lägg kycklingen i pannan när paprikorna mjuknat.
  3. Tillsätt grädde och mjölk, pressa i en klyfta vitlök och lägg i en köttbuljongtärning. Krydda med svartpeppar, gärna grovmalen - det blir finast! Smaka av med lite salt och red till önskad konsistens.
  4. Grytan brukar blir klar samtidigt som riset har puttrat klart.
  5. Mycket gott!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • antagligen 4 juli 2008

    Stek lite lök tillsammans med paprikan, samt använd tomatpuré. Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.