- Serverar: 5 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Snabb, smidig och mycket god. Perfekt för matlåda och frys!
Instruktioner
- Koka riset enligt förpackningens anvisningar.
- Hacka den röda och gröna paprikan i mindre bitar och bryn dem i stekpannan. Rensa kycklingen och skär bitar till önskad storlek. Lägg kycklingen i pannan när paprikorna mjuknat.
- Tillsätt grädde och mjölk, pressa i en klyfta vitlök och lägg i en köttbuljongtärning. Krydda med svartpeppar, gärna grovmalen - det blir finast!
Smaka av med lite salt och red till önskad konsistens.
- Grytan brukar blir klar samtidigt som riset har puttrat klart.
- Mycket gott!
Publicerat den
24 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Stek lite lök tillsammans med paprikan, samt använd tomatpuré. Supergott!