Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsburgare med fetaost och myntadressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lamm och mynta är som gjorda för varandra. Här tillsammans i en saftig burgare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlöken och vitlöken fint i matberedare och lägg ner färsen. Kör så att allt blandas, lägg i äggulan, salt och peppar, och blanda. Forma färsen till 4 burgare och stek i en stekpanna tills de fått fin färg. Lägg dem på ett ugnsfast fat och grilla i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
  2. Blanda yoghurt och vitlök. Skala och kärna ur gurkan och riv i matberedaren, krama ur vattnet. Blanda yoghurten med gurka, strimlade myntablad, smaka av med salt.
  3. Montera burgaren med bröd, rucola, dressing, fetaost och rädisor. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.