Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärskebab i pita med morot och mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stora pitabröd kan man köpa i utländska matbutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Morotssallad: Skala och riv morötterna på den grova delen av rivjärnet. Smaka av morötterna med citronsaft, spiskummin, salt och peppar.
  2. Kebab: Lägg grillspett i blöt om du använder träspett. Skala och riv vitlöksklyftan och blanda med färs, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 8 avlånga rullar och stick in i spetten. Grilla spetten runtom på grillen, 5-6 minuter.
  3. Lägg salladsblad på pitabröden, lägg på morotssallad, myntablad, skivad lök och lammfärsspett. Servera med yoghurten och citron att pressa över köttet. Rulla ihop och ät som en wrap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.