Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärssås med kanelrostade morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Indisk currypaste lyfter köttfärssåsen till sydligare breddgrader och de kanelrostade morötterna måste provas! 595 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Skala och skär morötterna i stavar, blanda dem med olja, kanel och spiskummin i en ugnssäker form och rosta i ugn 20 minuter, salta.
  2. Fräs färsen med currypaste och curry. Tillsätt tomatkross, vatten och buljongtärning. Rör om och låt puttra under lock 10 minuter. Värm naanbröden i ugn eller mikro, skär dem i snittar.
  3. Servera lammfärssåsen med kanlrostade morötter, ris och naanbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.