Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammstek med fransk potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi 473 kcal Protein 35 g Fett 17 g Kolhydrater 44 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt in lammsteken längst ner i 175 graders ugn låt den stå ca 1 timme/kg kött eller till 60-70 graders innertemperatur. Använd stektermometer.
  2. Gör potatissalladen. Skär den kokta potatisen i tärningar, pressa vitlök, finhacka rödlöken och skär de soltorkade tomaterna i bitar, tillsätt oliver och lägg allt i en skål.
  3. Blanda buljong (inte koncentrat), balsamvinäger, olivolja och finhackad persilja, smaka av med salt och peppar, häll allt över potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.