Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Långpannerutor med punschgrädde och bär

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

God, och gick snabbt att baka

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. vispa ägg och socker. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker. Rör ner det och vätskan i äggsmeten. Blanda försiktigt till en slät smet. Häll i form ( ca. 30 x 25 cm ) klädd med bakpapper. Grädda på 200 grader ca 25 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat smörpapper. Låt den svalna och skär i 20 rutor. Vispa grädden, blanda i punsch och florsocker. Spritsa eller bred ut grädden, garnera med bären

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.