Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lantbröd med basilika

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Gott lantbröd!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Följ anvisning för grunddegen till Grekiskt Lantbröd.
  2. Hacka basilikabladen och tillsätt dem tillsammans med grovhackade valnötter eller solrosfrön mot slutet av degbearbetningen.
  3. Dela den jästa degen i 20 delar. Forma dem till runda eller avlånga bullar.
  4. Lägg dem på smorda plåtar, platta till dem med handen och jäs under bakduk ca 30 minuter.
  5. Sätt ugnen på 225°C. Grädda mitt i ugnen, 10-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.