Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med kyckling och spenat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

En bra variant till traditionell lasagne som man kan krydda lite som man vill. Jag brukar använda Santa Marias Chili & Lime eller Mint & Lime tillsammans med lite Thai Sweet & Sour.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem så de får fin färg. Blanda i spenaten och sweet & soursåsen mot slutet. Krydda efter egen smak.
  2. Koka ihop ostsåsen genom att koka upp mjölk och mjöl under upprörning. Tillsätt osten, fortsätt rör och låt koka upp. Rör ofta så det inte bränns!
  3. Smörj en ugnsfast form med lite smör. Varva ostsås, lasagneplattor och kycklingen. Avsluta med lasagneplattor, lite ostsås och riven ost. Gratinera i mitten av ugnen på 225 grader i 20 minuter.
  4. TIPS! Spenat-plattor kan varvas med vanliga lasagneplattor. Mycket gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.