- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut
En bra variant till traditionell lasagne som man kan krydda lite som man vill. Jag brukar använda Santa Marias Chili & Lime eller Mint & Lime tillsammans med lite Thai Sweet & Sour.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och stek dem så de får fin färg. Blanda i spenaten och sweet & soursåsen mot slutet. Krydda efter egen smak.
- Koka ihop ostsåsen genom att koka upp mjölk och mjöl under upprörning. Tillsätt osten, fortsätt rör och låt koka upp. Rör ofta så det inte bränns!
- Smörj en ugnsfast form med lite smör. Varva ostsås, lasagneplattor och kycklingen. Avsluta med lasagneplattor, lite ostsås och riven ost.
Gratinera i mitten av ugnen på 225 grader i 20 minuter.
- TIPS! Spenat-plattor kan varvas med vanliga lasagneplattor. Mycket gott!
Publicerat den
9 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar