Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och snabb lax, som om man byter ut ost o creme fraiche mot lättare variant även kan bli en mager rätt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten. Skär laxen i 4 portionsbitar och lägg dom på ett ugnssäkert fat. Krama vattnet ur spenaten och hacka den. Skala och pressa vitlöken. Hacka basilikan. Blanda alla ingredienserna och bred blandningen över laxbitarna. (så här långt kan man förbereda och låta laxen så i kylen några timmar om man behöver) stek laxen i mitten av ugnen i ca 15 min. servera laxen med pasta eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.