Smakrik, krämig och lättlagad!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Krama ur vätskan ur grönkålen. Fräs kålen med pressad vitlök i smör i en stekpanna några minuter. Pudra över vetemjöl. Tillsätt mjölken, lite i taget under omrörning. Låt koka upp. Tillsätt finrivet citronskal och krydda med salt och peppar. Smula fetaosten och blanda ner hälften i grönkålsröran.
- Skär laxfilén i tärningar. Blanda med citronjuice, salt och peppar.
- Varva lasagneplattor, laxen och grönkålsröran i en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm. Börja och avsluta med grönkålsröran. Smula över resterande fetaost. Ställ in mitt i ugnen i 35-40 minuter.
- Servera gärna lasagnen med en grönsallad.
Publicerat den
17 februari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar