Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och krabbstjärnor

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Små stjärnformade piroger med krabb- och laxfyllning, goda både varma och kalla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den rökta laxen fint och blanda ner krabbpastejen.
  2. Tina smördegen enligt anvisningar på paketet.
  3. Ta ut stjärnorna med pepparkaksmått.
  4. Lägg sammansmördegsstjärnorna med laxgeggan emellan och limma samman kanerna med ägg. Tryck kanterna med en gaffel håller dom lättare samman.
  5. Pensla ytan med uppvispat ägg och grädda i 225 grader i ca 8 min eller tills dom fått fin färg och är genomgräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.