- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Supergoda laxbiffar för alla tillfällen. Går dessutom att variera i all oändlighet, samt passar med en lång rad tillbehör!
Instruktioner
- Tina laxfiléerna och tärna dem i lagom stora bitar.
- Mixa laxen tillsammans med de övriga ingridienserna tills de bildar en jämn, rosa mousse. Forma moussen till biffar, välj storlek efter behag. Fräs på biffarna i en stekpanna lite snabbt på varje sida för att de ska få en fin, gyllenbrun färg. Använd gärna lite olja eller smör i pannan.
- Lägg sedan biffarna i en ugnssäker form och grädda på 190 grader tills biffarna är genomlagade. Detta brukar ta ca 10-15 minuter beroende på biffarnas storlek.
- Nu är de klara att avnjutas! Serveras gärna med en gräddfilssås samt ris, potatis eller ångkokade grönsaker.
Publicerat den
4 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar