Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare med citroncréme

 
Skriv ut

Låter fräscht!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och ben och mixa laxen grovt. Skala och finhacka löken. Blanda lax, lök, dill, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 4 burgare.
  2. Citroncréme: Blanda ingredienserna och smaksätt med salt och peppar.
  3. Grilla burgarna över glöd, ca 4 minuter på varje sida. Servera på bröd med sallad. Man kan även grilla brödet. Toppa med skivad gurka, citroncréme och strimlad salladslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.