Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tröttnar man på vanlig lasagne är detta ett utmärkt alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär lök, zucchini, blekselleri, fänkål och paprika i mindre bitar.
  2. Fräs grönsakerna med smör i kastrull. Tillsätt passerade tomater och smaka av med kycklingfond, salt och peppar. Låt sjuda några min.
  3. Ta bort skinn och ben från laxen. Skär den sedan i tunna skivor. Skär mozzarella i så tunna skivor som möjligt. Skiva även de färska tomaterna.
  4. Smöra en ugnsäker form. Varva lasagneplattor med skivad tomat, tomat- och grönsaksröra, lax och mozzarella. Minst tre varv bör det vara. Avsluta med lasagneplatta, tomat- och grönsaksröra och mozzarella.
  5. Grädda 40 min i 175 g. Täck gärna över lasagnen under 15 min för att inte lasagneplattorna ska bli för hårda i kanterna.
  6. Lasagnen serveras med citron och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.