Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med örtfraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Alltid gott med lax. Nyttigt dessutom.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och morötter och skär i tärningar. Stek dem i smör tills de fått färg. Skiva purjolöken och skär laxen i kuber. Låt purjolöken och svampen fräsa med tills allt är mjukt. Stek laxen i en egen stekpanna i smör. Krydda allt med salt, peppar och rivet citronskal. Lägg upp rotsakerna och strö över laxen. Toppa med créme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.