En snabblagad laxrätt med massor av knapriga grönsaker som brukar tilltala alla smaker.
Instruktioner
- Skär morötter, potatis och squash i tärningar. Även laxen.
Skiva rabarbern och salladslökarna med blast.
- Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten, förväll morötter och potatis i 3 minuter. Häll av vattnet och låt svalna.
Låt rabarberskivorna smälta lite långsamt i en kastrull med 1 msk vatten. Låt svalna.
- Senapscréme:
Häll sirap och citronsaft i en skål och blanda. Rör i senapen.
Vispa sist ner créme fraiche, lite i taget och avsluta med finklippt dill.
- Hetta upp smör i en stekpanna och fräs rotfrukterna med squash och lök.
Lägg i rabarber och lax och låt allt hastigt bli varmt.
- Servera pytten med senapscrémen.
Publicerat den
4 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar