Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Chokladparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att bjuda på vid festliga tillfällen :)

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen över ett vattenbad, låt svalna. Vispa äggulorna till tjockt skum mins 3 minuter. Rör ner lite i taget av den smälta avsvalnade chokladen.Smaksätt med vaniljpulver och några saltkorn. Vispa grädden men inte för hårt. Rör först ner lite grädde i chokladsmeten, blanda sedan i resten så slipper du klumpar. Fyll portionsformar eller i en stor form. Ställ i frysen minst 3 timmar. Ta fram en stund innan servering. Servera gärna med jordgubar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.