Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF Hamburgebröd

 
Skriv ut

Gott till hamburgaren

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör. Vispa ägg och salt fluffigt länge, ca 5 minuter. Blanda mandelmjöl, pofiber, finerhusk och bakpulver i en bunke. Blanda först smöret i äggen coh sen mjölblandningen. Låt stå och svälla i 5 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Klicka ut smeten i 5 klickar och forma till runda bröd, som är ca 1 cm höga. Vispa ägg med en gaffel i en liten skål och pensla bröden och strö på sesamfrö. Grädda ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.