Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF mandelkanelkaka

 
Skriv ut

Gott att ha till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Kakan: Sätt ugnen på 175 grader. Rör smöret mjukt, tillsätt sedan äggen ett i taget och sedan grädden (blanda noga). Tillsätt sedan de torra ingredienserna och blanda ordentligt. Klä en form med bakplåtspapper ca 18 gånger 18 cm, fördela ut smeten med en slickepott så det blir jämt i formen. Grädda kaka i mitten av ugnen ca 30 minuter. Frosting: Blanda alla ingredienserna till frostingen med elvisp till en jämn smet. Garnering: Låt kakan svalna, bred på frostingen och strö över mandelspån eller hackad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.