Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Libanesiskt tilltugg

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

serveras som tillbehör till grillat eller som välkomstplock, men då i mindre bitar =)

Ingredienser

Instruktioner

Skala, halvera och skär rödöken i tunna skivor. Blanda med persilja, sumak och 2 krm salt. Låt stå i några min. Bred tomatpuren på brödet. Skär dem i tårtbitar Fördela lökblandningen på bröden. Ringla över lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.