Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limeflarn med kokos

 
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet och låt det svalna av. Vispa samman ägget med sockret, bara så mycket att allt blandar sig.
  2. Mät upp kokosflingor, mjölmix och bakpulver, och blanda med äggsmeten tillsammans med det rivna limeskalet.
  3. Klicka ut smeten i teskedsstora klickar på plåtar täckta med bakplåtspapper. Bred ut klickarna något och grädda på mittfalsen i den uppvärmda ugnen till lagom färg, 6–7 min.
  4. Låt flarnen svalna något innan du flyttar över dem på galler för att svalna helt. Förvara i burk med tätslutande lock.
  5. Ugn 175°

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.