Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Limemarinerad frukt med kanel och honungsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köp frukt och bär eller plocka själv om det är säsong. Välj det du tycker om och anpassa efter säsong

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, snoppa och dela jordgubbarna, kärna ur och tärna melonen. Skölj druvor och blanda allt försiktigt.
  2. Koka ihop socker och vatten några minuter tills det blir simmigt. Tvätta limen och riv skalet och pressa ur saften. Blanda den med lagen och låt den svalna. Häll över salladen och låt den marinera i kyl i 30 minuter.
  3. Portionera upp salladen i skålar eller glas.
  4. Rör ihop yoghurt, honung och kanel och toppa med det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.