Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lins- och rödbetssallad med chévre

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassiska kombon chévre och rödbeta tolkad i en färgstark skål. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och skär rödbetorna i klyftor. Halvera tomaterna. Lägg rödbetor och tomater på en bakpappersklädd plåt och blanda med 1 msk olivolja, timjan och ½ tsk salt. Ställ in mitt i ugnen ca 40 minuter, eller tills betorna är mjuka.
  3. Blanda alla ingredienser till dressingen. Krydda med 1 tsk salt.
  4. Blanda betor och körsbärstomater med linser, smulad getost, salladsblad och 1 krm salt och ½ krm peppar i en bunke.
  5. Fördela i 4 skålar. Toppa med krutonger och ringla över dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.