Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjrom på mandelpotatisbakelse

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka mandelpotatisen. Häll av vattnet och låt den ånga av ordentligt, så att den bli torr. Mosa potatisen grovt och blanda med gräslök och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Lägg blandningen på plastfolie och rulla ihop till en långsmal rulle. Lägg den i kylskåpet några timmar eller över natten, så går det lättare att skära den i bitar. Skär rullen i 8 "stubbar". Har man inte haft tid att låta potatisblandningen stelna i rullen, så kan man packa potatisen i utstickare direkt på uppläggningsfatet istället. Täck varje stubbe med löjrom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.