Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lök på laxen

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hittade på det här receptet en kväll, med lax, rödlök och en fetaostsås. Eftersom det blev rätt ok, ville jag komma ihåg hur jag gjorde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra de frusna laxbitarna och lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Skär löken i tunna skivor och bred ut lite över laxen och lägg resten runt omkring.
  3. Mixa ihop matlagningsgrädde, fetaosten och limejuicen.
  4. Häll gräddmixen över fisken och löken och ställ in i ugnen (225 grader) i ca 20-25 minuter eller tills fisken är klar.
  5. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.