Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Macaronisallad med cheddar- och fetaost

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Superdupergott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka makaronerna i lättsaltat vatten. Spola kalla. Tänk på att pastan ska ätas kall så den ska inte ha för hårt tuggmotstånd. Mixa samman örter, persilja, olivoljan, vitlöken och osten. Smaka av med salt och peppar. Vänd upp pastan med örtoljan och vänd ned osten. Delade körsbärstomater eller rostade grönsaker är gott och vackert att lägg i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.