Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mager champinjonkräm med rostat bröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god entrérätt eller lätt lunch. Bara 120 kcal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka champinjonerna. Spara 2 till garnering
  2. Smält margarinet i en kastrull och fräs vitlöken 1 minut. Rör i champinjonerna och fräs dem under omrörning på svag värme.Tillsätttimjan och ev. lite vatten. Låt det koka upp och sedan puttra på svag värme 8-10 minuter. Rör om då och då under tiden, champinjonerna ska bli mjuka och vätskan koka in. Salta och peppra. Låt svampen kallna.
  3. Blanda ner soja och kesella och rör ner gräslök. Smaksätt mer om det behövs. Låt gärna krämen stå i kylskåp en stund innan den serveras.
  4. Rosta brödet och skär varje skiva i 4 snibbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.