Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majskyckling A La Pius

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

är en utsökt helgrätt som smakar härligt gott. En trevlig doft av citrus, vitlök och örtkryddor, fyller köket med vällust. Till servering.. Apelsin och brysselkål. Som alltid med mina recept .. Minimera eller töj på gränserna, då det gäller kryddor, lök och annat starkt. Vi tål alla olika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till fyllning. Riv citronskalet och vitlöken på rivjärn. Hacka persiljan. Blanda detta. Lossa försiktigt vid sidan av skinnet på klubban. Fyll på med fyllningen under skinnet.
  2. Gnid in salt, peppar och örtkryddan på kycklingen Blanda olja, chilli och soja. Pensla runt om klubban. Lägg dessa i en smord form. Häll lite vatten runtom. In i ugnen på 225 grader ca. 30-35 min. Lägg på folie när de är lagom gyllenbruna. Kycklingen är färdig när köttsaften är utan rosa inslag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.