Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majspanerad kolja med tomatspenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt cornflakes i en mortel och blanda med ströbrödet.
  2. Krama vattnet ur spenaten och hacka grovt. Hacka vitlöken.
  3. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och fräs spenaten lite lätt. Tillsätt vitlöken och häll på tomatjuicen. Låt puttra i några minuter och krydda med salt och peppar. Håll varmt.
  4. Doppa fisken i uppvispat ägg och sedan i cornflakesblandningen.
  5. Stek filébitarna gyllenbruna i en klick smör. Krydda med salt och peppar. Servera fisken med spenaten och kokt potatis. Garnera med en citronskiva

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.