Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

MammaMajkens kryddsmör för både kött, fisk, grill och det varma brödet.

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett kryddsmör som jag hittat på själv och som alla älskar. Det är så himla gott. Du kan även fylla champinjonhattar med smöret och grilla. Eller breda på t ex en baugette, värma i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka/mixa alla kryddorna i en maskin. Sätt i smöret och citronen. Kör till en jämn och fin smet.
  2. Lägg ut plastfilm på diskbänken ca 30 cm lång. Sätt kryddsmöret i mitten som en korv. Rulla in smöret i plastfilmen. Håll i den överblivna Plasten i ändarna och snurra ihop till en fast och Fin korv.
  3. Kyl ner ett par timmar i kylen. Eller i frysen. Mumsigt
  4. Passar till både kött, fisk, bakad potatis, på en baguetteskiva i stället för smör med camembert på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.