Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mammas potatissallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott, enkelt, snabbt och bara att ta fram ur kylen och äta direkt !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen, låt den kallna eller använd Felix tärnad potatis.
  2. Tärna potatisen grovt Finhacka löken och saltgurkan
  3. Blanda ihop i en bunke (smaka av): Gräddfil Crème fraiche Majonnäs (efter eget tycke)
  4. Vänd ned potatisen, löken och gurkan i bunken. Salta och peppra (efter eget tycke)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.