Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelgratinerad kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Grillad kyckling, mandel, persikor och crème fraiche ingår i denna snabba och lättlagade middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Befria kycklingen från skinn och ben. Dela den i mindre bitar och lägg dem i en smord eldfast form.
  2. Skär persikorna i mindre bitar och stick ner dem mellan kycklingbitarna. Häll vatten, köttbuljong, creme fraiche och persikospad i en kastrull och låt det koka upp. Rör ner Maizenaredningen och låt såsen koka några minuter. Smaka av med soja. Häll såsen över kyckling och persikor. Strö över riven ost och mandelspån.
  3. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min tills allt har fin färg och är genomvarmt. Strö hackad persilja över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • KramisGumman 6 november 2008

    Ser ju mumsigt ut.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.